lørdag den 27. juni 2009

nye kort


Detter er et nyt kort jeg har scrapliftet efter en jeg så på denne blog.
Jeg kunne simpelthen ikke stå for det, så det måtte prøves. Nu er jeg igang med flere af samme type da jeg synes det er meget anvendeligt.
Posted by Picasa

søndag den 21. juni 2009

Min Clematis Josephine.

Billed med navn på den tidligere omtalte Klematis. Det var også en man kunne købe i Løve.
Posted by Picasa

På planteskole i Løve

Helle og jeg var på Rosenplanteskolen i Løve i går. Et fantastisk sted. Der var virkelig mange smukke roser. Det var svært ikke at købe en hel masse. Helle skulle lure på hvilke hun ønsker sig til at gro omkring hendes nye terrasse. Det skal jo helst være nogle med duft. Så vi fik næsen i utallige roser. Vi fik også en skøn frokost mens vi sad og nød den skønne udsigt til en fantastisk rosenhave. En udflugt der kan anbefales.







Posted by Picasa

tirsdag den 16. juni 2009

Kunsthåndværk fra Italien

Dette lille kors faldt jeg for den sidste dag, da vi var ude og gå i den lille by Taormina. Jeg ¨åtte altså bare eje det. Det var den sidste by på turen rundt. Det er lavet i Firenze.



Jeg havde også bestemt mig for at jeg ville have 2 nye salatskåle og det blev altså disse. De er fremstillet på Sicilienaf en lokal kunstner. Det var virkelig svært at vælge for der var mindst 1o butikker som solgte den slags keramik. Mandler og mandelvin kom også ned i kufferten. Der er jo ikke noget SCRAP i Italien så det blev en billig tur.

Posted by Picasa

mandag den 15. juni 2009

Se lige min Klematis


For nogle år siden fik jeg denne smukke klematis af mine piger til mors dag. Efter 2 år havde den det ikke så godt så jeg gav den ny jord og kærlig pleje. Det er rigeligt blevet belønnet i år. Se lige hvor smukt den blomstre på 3. uge. Det er helt fantastisk.

Posted by Picasa

torsdag den 11. juni 2009

Sicilien

Så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur til Sicilien. Vi kørte selv rung i en lejet bil og boede 4 forskellige steder. Det var fantastisk. Nu er jeg ladet op med energi til at få scrappet igen.




Posted by Picasa